Борошно

Кокосове борошно

Ще одним цінним дієтичним джерелом клітковини є кокосове борошно. Борошно виробляється після виділення кокосового масла з горіхів. При цьому не застосовуються різні хімікати і термічна обробка.


Борошно з м'якоті кокосового горіха - це джерело:


  • вітамінів групи А, Е, С, D
  • калію
  • нікелю
  • йоду, магнію, а також кобальту.


Як і вівсяні висівки, цей продукт допомагає при профілактиці ракових і серцево-судинних захворювань, зміцнює імунітет і нормалізує обмін речовин. Крім того, якщо додавати кокосове борошно в каші, фруктові киселі, соуси, салати або коктейлі, можна значно підвищити їх поживну цінність і поліпшити смак.

Кокосове борошно 12%
Україна

Кокосове борошно- це продукт, який отримують шляхом перемелювання кокосової стружки, і використовуєт..

0.00 грн.

Мигдальне борошно
США

Мигдальне борошно - це харчовий продукт, одержуваний шляхом якісного подрібнення мигдальних горіхів...

450.00 грн.