• Масло Ши нерафіноване Вірджін

Масло Ши нерафіноване Вірджін

  • Виробник: Синегал
  • Модель: 108
  • Наявність: Є в наявності
  • 170.00 грн.
  • Iнформація про доставку
  • Упаковка уже включена в стоимость товара!

Масло ши (каріте) добувають із плодів дерева ши, званого африканським дивом. Воно використовується в основному як косметичний засіб для догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла. Неочищена олія каріте при одержанні не піддається будь-якої термічній обробці, що дозволяє зберегти в ньому всі корисні компоненти вихідної сировини.

Нерафінована олія каріте застосовується при опіках, ударах, бере участь в процесі регенерації шкіри, зволожує і живить. Воно застосовується як в чистому вигляді, так і в комбінації з іншими догядовими засобами. Жінки застосовують продукт для зволоження сухої шкіри обличчя. Завдяки вмісту неомильних жирів, масло ши сприяє виробленню колагену, що робить його незамінним засобом у догляді і за зрілою, в'янучої шкірою (нарівні з косметичним мигдальним маслом). При регулярному використанні вона стає пружною, зволоженою, здоровою.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре