Вершки і молоко

Сухе молоко і вершки: властивості і використання

Молочні продукти відносяться до натуральної їжі, яка була приготовлена ​​самою природою. У них містяться всі необхідні елементи для росту і правильного розвитку організму. Але, на жаль, вони швидко псуються під впливом зовнішнього середовища.


Сухе молоко і вершки є повноцінними замінниками натуральних продуктів. Їх безперечною перевагою вважається більш тривалий термін зберігання (від 3 до 7 місяців в залежності від температури і рівня вологості в приміщенні). Таким чином, період використання збільшується, а витрати на доставку свіжої сировини в віддалену місцевість - скорочуються.


У подібних сумішах міститься велика кількість лецитину, вітамінів, мінералів і амінокислот. Такий склад забезпечує повноцінну роботу всіх систем організму: кровоносна, травна, дихальна, опорна, нервова і ендокринна.

Корисні властивості сухих молочних продуктів

Молочний порошок має безліч незаперечних переваг, тому користується величезною популярністю у представників харчової промисловості та звичайних споживачів. Молоко і вершки в сухому вигляді характеризуються:

  • низькою калорійністю, тому рекомендовані для вживання людьми, охочими скинути вагу, спортсменам, маленьким дітям в якості добавки до харчування;
  • зниженим вмістом жирів і холестерину, що запобігає виникненню і розвитку захворювань серця і судин;
  • значною кількістю кальцію для росту і зміцнення кісток, їх загоєння після травм і переломів;
  • наявністю всіх необхідних компонентів для посилення опірності імунітету вірусів та інфекцій.


Крім того, порошкоподібна субстанція легко змішується з різними харчовими добавками, не втрачаючи обсягу і не згортається в процесі термічної та іншої обробки. Закриті упаковки з сухим молоком і вершками можна зберігати навіть там, де для цього відсутні базові умови, наприклад, надмірно вологе повітря, жаркий клімат.

Використання молока і вершків

Часто господині задаються питанням, чи можна застосовувати порошкову масу для готування вдома або ця продукція потрібна виключно для промислового виробництва?


Сьогодні сухі вершки купити вважають за краще для приготування всіляких страв (йогурти, морозиво, торти, печиво, цукерки, соуси, креми, напівфабрикати, супи, майонез, дитяче харчування) і напоїв (додають в чай, каву, какао, капучіно). Їх також застосовують у виробництві комбінованих масел, сільськогосподарських підгодовувань і кормів, алкогольної продукції і так далі.


Трохи теплої або гарячої води перетворює напівфабрикат в їжу, готову для вживання або подальшого використання. Виробник вказує на етикетці різновид товару (знежирений або звичайний), в якій пропорції розводити речовину, щоб отримати бажаний результат.


Якщо ви хочете сухе молоко купити за оптимальною вартістю, то виберіть і замовте високоякісні товари у нас на сайті.

Вершки сухі коров'ячі 42% ГОСТ
Украина

..

60.00 грн.

Молоко сухе знежирене 1,5% ГОСТ
Украина

Сухе молоко – дрібно розпилений сухий порошок білого кольору зі світлим кремовим відтінком, який виг..

40.00 грн.

Молоко сухе цільне 26% ГОСТ

Сухе молоко – дрібно розпилений сухий порошок білого кольору зі світлим кремовим відтінком, який виг..

100.00 грн.

Сироватка  молочна суха демінералізована
Украина

Сироватка суха молочна являє собою сухий порошок від білого до жовтого кольору. Смак і запах - солод..

0.00 грн.

Сухі кокосові вершки 30%
EC, Нидерланды

Опис продукта: Кремовий світло-жовтий порошок.Склад : Глюкозний сироп 51 %, рафінова..

Нет в наличии

0.00 грн.