Кероб Medium (середнього обсмаження), Іспанія
- Виробник: EC, Испания
- Модель: 31
- Наявність: Є в наявності
- 30.00 грн.
- Iнформація про доставку
- Упаковка уже включена в стоимость товара!
Кероб - це перемелені плоди ріжкового дерева, які мають дуже приємний запах, що нагадує запах какао-бобів. Тільки на відміну від шоколаду, кероб набагато легше і корисніше, не містить кофеїн і жири.
Порошок середнього обсмаження темного шоколадного кольору, гіркуватий - його зазвичай використовують для приготування домашніх цукерок і випічки.
Кероб надає випічці вишуканий смак, витончений аромат і приємний коричневий відтінок. Натуральний замінник какао і шоколаду можна додавати в морозиво, холодні десерти, фруктові салати і йогурт. Продукт добре поєднується з горіхами, сухофруктами і насінням. З порошку в поєднанні з маслом, кунжутом, ягодами готують смачні цукерки. Через вміст в Керобі камеді страви з його додаванням виходять густим і блискучим.